apricot_v3 sampanie_v3 scortisoara_v3O ediție limitată de torturi de înghețată La Strada pentru cele mai chic Sărbători

Credem că vacanța de iarnă e nu doar un prilej excelent de a petrece timp cu cei dragi, dar și o ocazie grozavă de a sărbători în stil mare, răsfățându-te cu delicatese premium care arată incredibil și sunt nemaipomenit de gustoase. Acesta este motivul pentru care de Sărbători La Strada aduce în câteva magazine selectate din București, Brașov și Predeal o serie limitată de trei torturi artizanale special create în Franța pentru sezonul rece: Haute Couture Milan, Paris și London.

Haute Couture in Paris este un mix de sorbet de zmeură și sorbet de coacăze negre, înghețată de marc de Champagne și stafide rehidratate în marc de Champagne, îmbrăcate în glazură de zmeură și decorate cu accesorii de sezon: ciocolată, biscuiți și cereale expandate glazurate.

Haute Couture in Milan este un amestec seducător de înghețată de cafea, înghețată de biscuiți speculas și scorțișoară, îmbrăcate în glazură de ciocolat și decorate cu accesorii de sezon: biscuiți și figurine de ciocolată.
Haute Couture in London conține sorbet de caise și înghețată de miere îmbrăcate în glazură de caise și decorate cu accesorii de sezon: nuga, marzipan, coajă de portocală, macarons de migdale, biscuiți și ciocolată albă.

Torturile La Strada Haute Couture sunt perfecte pentru petrecerile de sezon, se potrivesc în centrul unei mese elegant decorate de Crăciun, sunt cadouri inspirate pentru gazdele evenimentelor organizate de Sărbători.
Le găsiți în elegantele vitrine La Strada Haute Couture din magazinele enumerate mai jos, alături de un brăduț chic îmbrăcat în decorațiuni origami. Puteți face și voi o astfel de decorațiune din flyerul La Strada pe care-l veți găsi în buzunarul transparent lipit de vitrină. Îndoiți flyerul în două cu textul spre interior și urmați instrucțiunile din tutorialul acesta. La final veți avea nu doar un tort premium pe masa de Crăciun, ci și o frumoasă decorațiune de iarnă făcută de mâinile voastre!
Torturile La Strada Haute Couture se găsesc în următoarele magazine:
Bucuresti
– Hypermarketurile Carrefour Baneasa si Carrefour Orhideea
– Carrefour Market Caramfil si Pipera,
– Magazinele Mega Image din Piata Vitan, Vitan, Jollie Ville, Corbeanca, Pod Baneasa, Gemenii, Piata Sudului
– Hypermarketurile Cora Lujerului, Sun Plaza, Pantelimon
– Statiile OMV Pipera, Aerogarii, Coposu , PetromV Iuliu Maniu, Electroaparataj, Titan, Corbeanca 1, Timisoarei, Chitila

Brasov
– Hypermarketul Carrefour Brasov
– Statia OMV nr. 4 Darste

Valea Prahovei
– Statia OMV Predeal

Brăila

– Hypermarketul Carrefour

Galați

– Hypermarketul Carrefour

Constanța

– Hypermarketul Carrefour

Iasi

– Hypermarketul Carrefour

Ploiesti

– Hypermarketul Carrefour

Sibiu

– Hypermarketul Carrefour