In iunie si iulie, orice inghetata LA STRADA iti poate aduce premii chic:

L

Campania s-a incheiat.

Cumpara in perioada 1 iunie – 31 iulie 2016 orice inghetata LA STRADA, trimite numarul bonului prin SMS la 1830 si intri automat in tragerea la sorti pentru premiile campaniei!

Pastreaza bonul fiscal pentru validare!

Produse LS grup

1830 – Numar cu tarif normal, apelabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

69 thoughts on “Vara asta se poarta LA STRADA MANGO!

 1. Marius Butnariuc-Fiter

  Buna ziua,
  am cumparat 4 inghetate LA STRADA din Carrefour.
  Pe bonurile fiscale nu apare numele firmei LA STRADA, scrie doar ING. IAURT SOS CIRES, INGH DE CARAMEL 280G, INGH. CAPSUNI 310G LA, INGH. MANGO 310G LA S.
  Sper sa nu fie o problema la verificare in caz ca de castig.
  Multumesc

 2. La Strada

  Buna Marius,

  Este ok. Inghetata LA STRADA de pe bonurile emise de Carrefour poate fi identificata si dupa gramaj si pret.

  Mult succes! 🙂

 3. Cristina Voicu

  Buna ziua, Am trimis mesaj cu numarul bonului dar nu am primit nici un mesaj de confirmare. Este totul in regula? Multumesc

 4. Corina

  Buna seara! In reclama dumneavoastra zice ca orice inghetata iti poate aduce premii chic, dar in regulament scrie ca doar inghetata de 500 ml sau 120 ml . Pana la urma care este adevarul?

 5. Marga

  Buna ziua!,
  Voiam sa stiu , daca lucrez intr-un supermarket ,pot participa la concurs?
  Multumesc!

 6. Magda

  Oare de ce trebuie să trimitem sms când aveţi site? Să câştige bani şi partenii voştrii , nu?Că eu nu cred în aceste premii.

 7. Mutea Gheorghe

  Se iau in considerare si facturile (fiscale) emise in magazinele cash@carry? Pentru persoane fizice, bineinteles!

 8. Florin

  Buna ziua! Numarul bonului de la carrefour pe care am cumparat inghetata este de forma BF. 123 (exemplu). Trebuie sa trimit doar cifrele din numar sau si literele “BF.” ?

 9. Raluca

  Mi se pare nedrept sa nu pot participa la concurs daca am numarul de telefon in reteaua Digi.

 10. Anca Stefan

  Buna ziua,
  am cumparat inghetata La Strada de la Selgros si vroiam sa stiu daca promotia este valabila si pentru acest magazin. La cumparare de la Selgros se da o factura si o chitanta la plata cu cardul. Multumesc

 11. Mircea

  Buna ziua,
  Oare nu era mai simplu sa trmitem numerele bonurilor pe o adresa de email si nu la un numar de sms special?
  De exemplu eu folosesc cartela prepay si ca sa trimit un sms la un numar special trebuie sa incarc contul cu minim 1 euro. Nu e vorba ca sunt multi bani dar e un efort suplimentar si asta doar ca sa va platesc voua sms-ul ca sa pot intra in concurs.
  Oare organizatorii gandesc lucrurile astea?

 12. LA STRADA

  Buna Anca. Da, te poti inscrie. Participa la campanie toate locatiile care comercializeaza sortimentele LA STRADA participante in campanie. Mult succes!

 13. LA STRADA

  Buna Raluca. Ne pare rau, insa retelele de pe care te poti inscrie sunt Vodafone, Orange si Telekom. Retetaua Digi are alte setari din pacate.

 14. LA STRADA

  Daca sunt emise pe persoana fizica, da. Pentru mai multe detalii poti accesa regulamentul campaniei aici –
  goo.gl/OW5K8g Mult succes!

 15. LA STRADA

  Daca supermarketul respectiv comercializeaza produsele LA STRADA nu poti participa. Poti gasi mai multe detalii referitoare la dreptul de participare in regulamentul campaniei –
  goo.gl/OW5K8g

 16. LA STRADA

  Buna Magda. Pentru aceasta campanie singura varianta de inscriere este printr-un SMS la 1830. Este un numar cu tarif normal apelabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

 17. LA STRADA

  Buna Corina. Inghetata si sorbeturile LA STRADA sunt disponilibe doar in cele 2 variante – 120 ml sau 500 ml.

 18. LA STRADA

  Buna Cristina. Te rugam sa ne spui de pe ce numar de telefon ai trimis sms-ul la numarul 1830 (este apelabil doar din retelele Vodafone, Orange si Telekom).

 19. LA STRADA

  Buna Mircea. In aceasta campanie singura varianta de inscriere este prin sms la 1830 (numar cu tarif normal, apelabil in retelele Vodafone, Orange sau Telekom).

 20. Popa Nicusor

  Buna ziua. Eu si sotia mea detinem numere de la Digi. Sa inteleg ca nu ne putem inscrie la concurs? Care ar fi procedura. Multumesc anticipat.

 21. Mircea

  Apreciez ca raspundeti dar intrebarea nu era cum se poate intra in competitie ci de ce se poate intra doar cu SMS la numar special. Observ ca mai sunt oameni care au probleme cu acest numar de SMS. Stiu ca nu se mai poate face nimic dar mi-as dori ca organizatorii sa recunoasca ca nu au gandit suficient aceasta campanie. Sa pui oamenii sa plateasca un SMS in anumite retele cand exista Facebook, mail, site-uri etc… ce gandire nouazecista!
  Cu putin noroc va raman voua premiile, le impartiti intre voi 🙂

 22. LA STRADA

  Din pacate din reteaua Digi nu se poate apela numarul 1830. Puteti sa va inscrieti de pe un numar de mobil din retelele Vodafone, Orange sau Telekom.

 23. LA STRADA

  Buna Mircea. Te asiguram ca numarul consumatorilor care au avut probleme cu inscrierea este foarte mic raportat la inscrierile totale, iar singura problema este ca incearca sa se inscrie din reteua Digi. Ne bucura interesul tau, dar strict pentru aceasta campanie singura metoda de inscriere disponibila ramane SMS-ul.

 24. George

  Buna ziua. Este gresit daca am trecut pe langa nr bonului si data si acel numar De exemplu:
  BF …
  29.06.2016
  RL MB0633514622)
  Am primit comfirmarea de inscriere!
  Multumesc.

 25. LA STRADA

  Buna George,

  Daca ai primit confirmarea de inscriere este ok.

  Succes!

 26. Beatrice

  Buna seara, am trimis codul bonului ieri si inca nu am primit confirmarea de inscriere. Sub ce forma trebuie scris mesajul pentru a fi ok? Pot sa il mai trimit odata daca dupa 24 de ore nu am primit confirmare? Multumesc!

 27. LA STRADA

  Buna Beatrice. Te rugam sa ne spui de pe ce numar de telefon ai trimis sms-ul la numarul 1830 (este apelabil doar din retelele Vodafone, Orange si Telekom).

 28. Beatrice

  Multumesc pentru raspuns! 🙂 Am trimis dupa numar de Orange, am primit mesajul de confirmare.

 29. Daniela

  Buna ziua… am trimis sms cu nr. bonul fiscal (presupun ca e cel care urmeaza dupa BF. ) am primit si confirmarea… singura mea nelamurire ar fi: Pe fiecare zi la orice magazin/casa de marcat sunt bonuri cu acelasi nr de bon fiscal … cum se face departajearea daca prin absurd se alege un nr de bon pe care il detin mai multi participanti?

 30. LA STRADA

  Buna Daniela,

  O inscriere a unui participant in sistem contine 2 date de identificare: mesajul (nr. bonului) si numarul de telefon de pe care a fost trimis respectivul sms. Iar extragerea se face din toate inscrierile valide primite. Se desemneaza inscrierea castigatoare, nu un numar de bon.

  Mult succes!

 31. Daniela

  Am trimis un mesaj cu nr bonului fiscal in data de 28,06,2016 (de pe un numar de telefon Orange) si nu am primit mesaj de confirmare. Acel mesaj nu participa la extragere?

 32. LA STRADA

  Te rugam sa ne spui de pe ce numar de telefon si vom verifica in sistem.

 33. monica dumitriu

  Buna dimineata,

  Am trimis ieri sms cu nr. bonului fiscal in vederea inscrierii la concurs si nu am primit niciun raspuns, conform Regulamentului de pe site.
  Monica
  0758 254 910

 34. maria

  buna,

  am cumparat de la Mega image si singurul cod pe care il gasesc pe bon este unul in josul bonului de genul MBsi cifre. este corect sa-l trec pe acesta?

 35. LA STRADA

  Buna Monica.

  Numarul de pe care ai trimis este cumva in reteaua Digi?
  Inscrierea se poate face doar din retelele Vodafone, Orange sau Telekom.

  La Strada.

 36. Daniela

  cele 2 inscrieri valide sunt din data de 12,07, ( am primit si mesaj de confirmare).Dar cea din 28,06, de ce nu e validata?

 37. Ioana

  Am luat și eu ingerată și a fost foarte buna și este pentru prima oară și nu știu ce sa fac puteți sami spuneți și mie ce trufie sa fac am codul și nu știu unde sa dau sa pun codul îl pun și eu aici codul WS33730-3 mai e un cont îl pun și pe ăsta 12540 și mai e un cod SPC03417

 38. LA STRADA

  Ne bucuram ca iti place LA STRADA! Trimite numarul bonului fiscal prin sms la 1830 (numar cu tarif normal, apelabil din retelele Vodafone, Orange sau Telekom). De obicei numarul bonului apare trecut langa data.

 39. LA STRADA

  Singurele inscrieri inregistrate de pe acest numar de telefon sunt cele din 12 iulie. Ce raspuns ai primit la inscrierea din 28 iunie?

 40. MariuS

  Cand ati decis sa se faca inscrieri la concurs doar prin sms la 1830 stiati ca nu se poate apela din Digi???

 41. Daniela

  La inscrierea din 28,06,2016 nu am primit nici un raspuns. Sa mai trimit inca o data nr bonului de casa?

 42. Adrian

  Buna ziua,

  Am cumparat 2 inghetate La Strada din Auchan pe 2 bonuri diferite; bonurile au insa acelasi numar (cel care incepe cu MB). Ce pot face in acest caz?

  Multumesc.

 43. LA STRADA

  Buna Adrian. Doua bonuri emise de acelasi magazin, in aceeasi zi, nu pot avea acelasi numar. Verifica numarul de bon care este trecut fix langa data (BF).

 44. Adrian

  Referitor la postul meu de mai sus – voi retrimite mesajele cu nr. din stanga datei. Insa am apucat sa trimit si mesaje cu cod de tipul MBxxx. Se pot sterge entry-uri din sistem?

  Inca o intrebare, la bonurile Mega Image am trimis tot numarul cu MB pentru ca asa am vazut in raspunsurile de aici. Exista si un numar in stanga datei – de exemplu BF 201. Acesta e un nr. valabil de bon?

  Nu este clar ce inseamna nr. bon fiscal, trebuia explicat mai clar in regulament.

 45. LA STRADA

  Te rugam sa ne spui numarul de telefon de pe care ai facut inscrierile.

 46. Adrian

  Buna ziua,
  Nu pot furniza public nr. de telefon. Va rog sa ma contactati prin e-mail.
  Multumesc.

 47. Alexandra

  buna ziua, a avut loc extragerea castigatorilor?
  Multumesc.

 48. ciprian

  buna ziua. as vrea sa stiu, daca s-a listat pe undeva lista castigatorilor la concurs. multumesc.

 49. Mihai

  De pe ce nr de tel sunați câștigătorii ? Ați luat legătura cu dânșii ? Cine sunt ? Mulțumesc

 50. LA STRADA

  Buna Mihai,

  Sunt sunati de pe mai multe numere de telefon. Ii vom afisa in curand pe pagina noastra de facebook, la finalul procesului de validare.

  O zi frumoasa 🙂

 51. Mihai

  Mulțumim la fel , au fost sunați toți ? Putem arunca bonul și cutia de la înghețată ?

 52. LA STRADA

  Este suficient sa pastrezi bonul fiscal. Nu am finalizat inca procesul de anuntare si validare.

 53. Ionut

  Și eu am fost sunat de pe nr 0374193858….
  Nu am putut răspunde !
  E al dumneavoastră? !
  De ce nu afișați extragerea aici ?

 54. LA STRADA

  Buna Ionut,

  Am contactat toti castigatorii extrasi, deci apelul pierdut nu era legat de campania LA STRADA.
  Mai avem de validat un castigator, dupa care vom afisa lista completa pe pagina de Facebook, conform regulamentului.

  O zi frumoasa.

Comments are closed.